Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Stafftracey pooh Date: Jul 16, 2005 4:18am
Forum: movies Subject: Re: Upload not showing up in search & 'Frozen by curator'

hi,
ok, TheTerror had a strange minimal set of info in the SearchEngine (SE), so I updated the SE manually with it and that item is all set now.

I don't know about the curator freeze on the other show... hopefully a curator will check in with you very soon. you can reply here if you don't hear from anyone in a day or so...

--tracey, webmaster

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffsimon c Date: Jul 16, 2005 4:27am
Forum: movies Subject: Re: Upload not showing up in search & 'Frozen by curator'

I froze this item and will be getting back to you ASAP.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffakb Date: Jul 17, 2005 4:54am
Forum: movies Subject: Re: Upload not showing up in search & 'Frozen by curator'

Two uploads of mine in a larger group of uploads that is showing up are:

http://www.archive.org/details/battle_of_san_pietro
http://www.archive.org/details/dog_factory_1904

These don't appear in their collection listing nor are they found by the search engine.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Stafftracey pooh Date: Jul 17, 2005 5:19pm
Forum: movies Subject: Re: Upload not showing up in search & 'Frozen by curator'

aha! i see what happened.
both of your items were on a box that had a bizarro apache config loaded (it was sending the wrong MIME type to our SE so the SE couldn't index the items).

once i had our apache reload the proper config, both items were able to index properly in our SE.
so they are both working.

thanks for the report!
sorry for the inconvenience!
--tracey, webmistress

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffakb Date: Jul 19, 2005 5:07am
Forum: movies Subject: Re: Upload not showing up in search & 'Frozen by curator'

Thanks. One more item from that batch is not showing:

http://www.archive.org/details/private_snafu_spies

Oh, and an item that I filed an error report on a while back is giving:

"The item you have requested has a problem with one or more of the metadata files that describe it, which prevents us from displaying this page."

It appears that the meta xml file is absent. Not sure how it made it through curation like that.

http://www.archive.org/details/nazi_concentration_camps

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Stafftracey pooh Date: Jul 19, 2005 6:36am
Forum: movies Subject: Re: Upload not showing up in search & 'Frozen by curator'

ok, added snafu to our searchengine
(with no idea why it had bad data this time).

not sure exactly what happened to the concentration_camps one (because i can find no record of the _meta.xml on disk or in our item history) but i was able to rebuild the _meta.xml from data in our DB. so that item works again.

thanks for the reports!
--tracey